O&O Studio Mecklenburglaan

De O&O studio aan de Mecklenburglaan beslaat de hele zolder van het gebouw plus een presentatieruimte op de verdieping daaronder. Er zijn verschillende open zones die samen de Werkplaats worden genoemd, zoals de Denktank, de Pitstop, het Atelier en de Robotica-ruimte. In de Denktank staan banken om te brainstormen, maar hier worden soms ook presentaties gehouden, of middels het TV scherm en Apple TV klassikaal instructies gegeven door de docent. De Presentatieruimte zelf, verbonden met de zolder middels een inwendige trap, wordt gebruikt voor presentaties van de leerlingen. Er staat een tribune, er zijn tafels voor de jury en er is een groot scherm voor de presentaties. De leerlingen werken op een van de 60 laptops en kiezen zelf een werkplek. In het Atelier staan machines voor materiaalbewerking, om bijvoorbeeld maquettes te kunnen maken. Daarnaast is een opslagruimte voor materiaal en werkstukken.