Cargo Connect

Klas 1 Onderzoeksopdracht. Opdrachtgever: FIRST® LEGO® League

 

 

De FIRST® LEGO® League daagt kinderen uit te denken als wetenschappers en technici. Tijdens het nieuwe seizoen kiezen de teams een probleem uit de praktijk dat moet worden opgelost.

 

Seizoen 2021-2022

De uitdaging van CARGO CONNECTSM

Welkom bij de FIRST LEGO League Discover uitdaging van dit jaar: CARGO CONNECTSM. Tijdens dit seizoen leren kinderen hoe pakketjes worden vervoerd, gesorteerd en afgeleverd op de plaats van bestemming.

Transport brengt ons vooruit – het beïnvloedt economieën, overbrugt culturen en maakt ons allemaal meer wereldwijd met elkaar verbonden.

In het CARGO CONNECTSM seizoen gaan kinderen hun natuurlijke nieuwsgierigheid, verbeeldingskracht en kritisch denkvermogen gebruiken om de wereld van transport te ontdekken. Hoe wordt vracht vervoerd, gesorteerd en afgeleverd op de plaats van bestemming?

Naarmate nieuwe uitdagingen opduiken die onze wereldwijde transportsystemen ontregelen en de behoefte aan innovatieve, duurzamere oplossingen toeneemt, worden de leerlingen van vandaag de drijvende kracht achter de doorbraken van morgen.

Onder begeleiding van volwassen begeleiders werken de kinderen samen om leuke technische uitdagingen op te lossen en modellen te bouwen met behulp van LEGO® onderdelen, waarbij ze leervaardigheden,  zelfvertrouwen en teamworkvaardigheden opdoen.

Zijn jullie klaar om transport opnieuw uit te vinden?

Bekijk de intro video van dit seizoen en bereid je voor!

Geplaatst in .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *