Presentaties project Feyenoord

Op 3 april bezochten onze 2e klassen H/V Feyenoord. Daar kregen zij samen met leerlingen uit andere scholen uit ons netwerk de kick off van het nieuwe project van Feyenoord. De opdracht was om een gezonde snack óf een interactief beweegspel te gaan bedenken.
 
De maatschappelijke tak van Feyenoord heet #KrachtvanFeyenoord. Het team hiervan bezoekt wekelijks vele scholen in Rotterdam om de leerlingen aan het bewegen te krijgen. Het team wil graag andere interactieve beweegspelen gaan gebruiken maar weet niet goed welke. Naast sport en bewegen is het doel ook om een gezonde leefstijl in het onderwijsprogramma op te nemen. Voor die gezonde leefstijl is Feyenoord op zoek naar een gezonde snack/koek, die in pauzes aan kinderen kan worden uitgedeeld.
 
Onze klassen zijn met de twee opdrachten aan de slag gegaan. Tijdens de tussentijdse presentaties waren de twee afgevaardigden van Feyenoord behoorlijk onder de indruk. Uiteindelijk zijn in de laatste week van juni twee winnende teams van onze school naar Feyenoord gegaan en hebben zij hun producten mogen demonstreren (en laten proeven) aan medewerkers van Feyenoord en een voedingsdeskundige van Pepsico.
 
De prijzen gingen helaas aan onze neus voorbij, maar wat hebben zij het ontzettend goed gedaan. We zijn trots op Kani, Maud, Melisa, Noura, Alain, Kardelen, Chaima, Laura en Thijn!
 
Geplaatst in Klas 2, Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *